Tuesday 27 October 2020

Weekend Getaway @ Entopia by Penang Butterfly Farm

بسم الله الرحمن الرحيم
 اللهم صل على سيدنا محمد وعلى ال سيدنا محمد
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hai korang..yang first time bace blog saye, tq la sudi singgah baca.

Sabtu, 19 September 2020

Hari ni abang and kakak ade kelas @ Dinamic Kids sampai 1.15p.m. After the class, kami terus menuju ke our favourite kedai nasi kandar, kedai Nasi Kandar Mohamed Raffee at Pulau Tikus. Kami sampai dlm kul 1.50p.m gitu. Masa kami sampai sane, orang tak ramai sgt. Elok2 ja kami beratoq n cop meja, mana mai la orang ramai plk. Oleh kerana masing2 dah laporpo, ngan nak berperang sama ngan tangan si kecik yang dah cecah kat pinggan nasi kandaq, tak dan saye nak snap pic pun. Hahaha..

Alhamdulillah..selepas mengisi perut, kami segera bertolak ke Entopia by Penang Butterfly Farm @ Teluk Bahang. Sebenarnya tak jauh mane pun, tapi sebab ade kontraktor buat jalan, jam 3.15p.m baru kami smpai situ.