Thursday 30 June 2022

Bercuti di Johor Bahru - Part 2

بسم الله الرحمن الرحيم 
اللهم صل على سيدنا محمد وعلى ال سيدنا محمد
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


16 Mac 2022, Rabu

Apa sebenarnye tarikan di Kluang ni ye? Dekat hotel semalam kami dapat kopi 3 in 1 named Kluang Coffee. Maybe kopi la kot yg best kat sini.

Pagi ni kami check out dalam kul10.20a.m. gitew then terus menuju ke Stesen keretapi Kluang. Nak mencuba sarapan di Kluang Railcoffee. Tak jauh pun dari hotel, dalam 5 minit je dah sampai. Parking pun senang, dalam kawasan stesen, bayar guna kad touchngo. Cuma kena beratur tunggu meja kosong. Crowded masa beratur je tapi kat dalam kedai tak crowded pun, boleh makan tenang² aje.