Thursday 9 April 2020

Baby No 5

بسم الله الرحمن الرحيم
 اللهم صل على سيدنا محمد وعلى ال سيدنا محمد
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Entry ni sebagai ingatan, kenangan  supaya kite tak lupe.. Sbb kite ni mudah lupa.. 

Oleh kerana penularan virus COVID-19,  PM dah umumkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dr 18 Mac - 31 Mac, and then bersambung sehingga 14 April, kite pun kena work from home(WFH) je, this WFH mmg for me suatu rahmat jugak la.. Ngan tgh sarat (38 weeks), tunggu mase nak bsalin je ni, dah xlarat rasenye nak drive pergi n balik kerja.